'Goed luisteren is het halve werk.'

William Andree Wiltens

Huisarts

Stel mij je vraag

Je kunt bij mij terecht met vragen over alle medische onderwerpen en aandoeningen.

Voorbeeldvragen: 

Je kunt met mij contact opnemen voor uiteenlopende vragen, zoals: 

  • Volgens mijn huisarts heb ik een bijbalontsteking. Ben ik daardoor minder vruchtbaar?
  • Ik ben met mijn ademhalingsklachten naar twee verschillende artsen geweest en ik kreeg twee keer een ander advies. Hoe moet ik hiermee omgaan?
  • Ik heb sinds mijn veertiende psoriasis. Weet je of daar nieuwe behandelingen voor zijn?

 

 

  • Mijn huisarts wil me een injectie geven om de pijn in mijn schouder weg te nemen. Wat zijn hiervan de voor- en nadelen?
  • Elke zomer heb ik veel last van hooikoorts. Mijn huisarts heeft me al veel verschillende medicijnen voorgeschreven, maar niets helpt. Kan ik nog iets anders proberen?

Visie en werkwijze: 

Mensen met medische klachten raadplegen steeds vaker het internet om te achterhalen wat hen scheelt. Vervolgens vinden ze een berg aan informatie, die vaak moeilijk te interpreteren is. Het nuanceren en duiden van die gegevens wordt een steeds belangrijker taak voor de huisarts. 

Om mijn vak goed te kunnen uitoefenen, is medische kennis niet voldoende. Minstens zo belangrijk is om goed naar mijn patiënten te luisteren. 

 

Als je mij een vraag stelt, probeer ik eerst helder te krijgen wat je probleem is. Vervolgens denk ik mee over de mogelijke oplossingen. Daarbij benoem ik de voor- en nadelen van elke behandeling.


Bekijk het overzicht van alle medisch deskundigen


Hoe werkt het?

  1. Kies een medisch deskundige
  2. Maak een (gratis) account aan
  3. Log in op de beveiligde omgeving
  4. Stel je vraag