'Bij een probleem kijk ik naar het hele plaatje: hoe gaat het thuis, hoe gaat het op school, hoe zit een kind in zijn vel?'

Ulco Schuurmans

Jeugd- en forensisch arts

Stel mij je vraag

Je kunt mij vragen stellen over de gezondheid, ontwikkeling en problemen van kinderen en jongeren en ook over overlijden.

Voorbeeldvragen: 

Je kunt met mij contact opnemen voor uiteenlopende vragen, zoals: 

  • Mijn kind is vaak angstig. Wat kan ik daaraan doen?
  • Onze zoon van twaalf is een stuk langer dan zijn leeftijdgenoten en hij is ook heel stevig gebouwd. Is het mogelijk om in te schatten hoe lang en zwaar hij gaat worden?

 

 

  • Mijn vader wil euthanasie laten plegen. Ik heb gehoord dat een arts van de GGD dan langskomt om een en ander te controleren. Waarom is dat?

Visie en werkwijze: 

De gezondheidszorg speelt steeds beter in op het individu. Zij wordt klantgerichter en geeft de patiënt een groter deel van de regie in handen. Dat kan onder meer door gebruik te maken van digitale technologie, zoals online consulten. Door innovatie komt de kwaliteit van de zorg en de gezondheid op een hoger niveau te liggen.

 

Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in e-health, ofwel in de digitale mogelijkheden die de zorg beter kunnen maken. 

Als je me een mail stuurt, zal ik samen met jou het probleem of de vraag beantwoorden. Ik denk met je mee om een oplossing te vinden, die past bij jouw situatie.


Bekijk het overzicht van alle medisch deskundigen


Hoe werkt het?

  1. Kies een medisch deskundige
  2. Maak een (gratis) account aan
  3. Log in op de beveiligde omgeving
  4. Stel je vraag