'Het gaat niet om het medicijn, maar om wie het medicijn gebruikt.'

René Gilissen

Apotheker

Stel mij je vraag

Je kunt bij mij terecht met alle vragen die met geneesmiddelen te maken hebben.

Voorbeeldvragen: 

Je kunt met mij contact opnemen voor uiteenlopende vragen, zoals: 

  • Mijn zoontje heeft ADHD en moet daarom Ritalin gaan slikken. Alleen zit er lactose in dat medicijn en mijn zoontje heeft een lactose-intolerantie. Kan hij een ander medicijn krijgen in plaats van Ritalin?
  • Ik slik Meloxicam tegen mijn reumatische pijn. Mijn apotheek liet weten dat dit medicijn tijdelijk niet leverbaar is. Is er een mogelijkheid om hier toch aan te komen?

 

 

  • Ik slik Seroxat tegen mijn depressies. Mag ik dit medicijn gewoon blijven slikken tijdens mijn zwangerschap?
  • Ik slik drie medicijnen tegelijk: Trazodone (antidepressie), Pradaxa (bloedverdunner) en Thyrax (schildklier). Kan dat kwaad?

Visie en werkwijze: 

Het contact met klanten, het uitwisselen van kennis en het delen van medische gegevens gaat tegenwoordig voor het grootste deel via elektronische weg. Dat wordt alleen nog maar meer. Privacy is hiervoor van het grootste belang. Die waarborgen wij als apotheker. Via speciale, beveiligde netwerken kunnen apothekers, huisartsen en medisch specialisten medische gegevens delen. Dat kan overigens alleen als je daar als klant vóóraf toestemming voor hebt gegeven.

 

Als je contact met me opneemt, zal ik je zo goed en efficiënt mogelijk helpen. Ik denk mee over je medicijngebruik en geef advies – ook als het gaat om vragen over je ziekte. Omdat ik regelmatig bijscholingscursussen volg, ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op medicijngebied.


Bekijk het overzicht van alle medisch deskundigen


Hoe werkt het?

  1. Kies een medisch deskundige
  2. Maak een (gratis) account aan
  3. Log in op de beveiligde omgeving
  4. Stel je vraag