'Kun je lichamelijk niet doen wat je wilt? Ik draag graag een praktische oplossing aan, waarmee je zelfstandig verder kunt.'

Anke Heijsman

Ergotherapeut

Stel mij je vraag

Voel je je belemmerd in het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten? Dan kun bij mij terecht voor informatie en tips om daarmee om te gaan.

Voorbeeldvragen: 

Je kunt met mij contact opnemen voor uiteenlopende vragen, zoals:

  • Mijn moeder loopt steeds slechter. Het kost haar veel moeite om op tijd bij de deur te zijn als de bel gaat. Weet jij een oplossing?
  • Ik lees graag, maar ik kan geen boek meer vasthouden vanwege mijn reuma. Is een e-reader iets voor mij?

 

 
  •  Ik heb moeite mijn evenwicht te bewaren en kan niet lang staan. Daarom zoek ik een speciale stoel om op te zitten aan de wastafel, liefst met een rugleuning. Wat voor stoel adviseer je mij?

Visie en werkwijze: 

We worden met z'n allen steeds ouder en wonen langer zelfstandig. Dat betekent dat je woonomgeving en jij moeten mee veranderen met je leeftijd en behoeftes. Dat stelt je soms voor problemen die je partner, kinderen, ouders en jijzelf niet meteen kunnen oplossen. Zeker in een snel veranderende wereld als de onze is het handig als iemand je de weg wijst. Ik denk graag met je mee hoe je tot een passende oplossing komt. 

 

Als ergotherapeut kan ik je op een praktische wijze ondersteunen, zodat je kunt blijven doen wat je het liefste doet. Als je me een vraag stelt, probeer ik eerst een zo goed mogelijk beeld van je situatie te krijgen. Ik probeer altijd een zo praktisch mogelijk antwoord te geven, waar je zelf mee verder kunt.


Bekijk het overzicht van alle medisch deskundigen


Hoe werkt het?

  1. Kies een medisch deskundige
  2. Maak een (gratis) account aan
  3. Log in op de beveiligde omgeving
  4. Stel je vraag